Sastanak rukovodećih terapeuta

Poštovane kolege,

U poslednjih nekoliko godina svedoci smo velikih problema i nepravdi koji su izvršili pritisak na našu profesiju. Neadekvatan odnos poslodavaca, loša kadrovska rešenja i neretko naše nepoznavanje sopstvenih prava su uzeli svoj danak. Najteža posledica svih ovih faktora je činjenica da smo prestali da se okupljamo, da razgovaramo o problemima i da pokušamo bar savetom i podrškom da pomognemo jedni drugima. U želji da pružimo podršku i priliku da iznesemo probleme u otvorenom razgovoru FAS Vas poziva bez obzira na to da li ste naš član ili ne, da prisustvujete sastanku, koji će se održati u Beogradu u prostorijama Visoke zdravstvene škole strukovnih studija, Cara Dušana 254 u subotu 28. 05. 2022. god. sa početkom u 12 h.

Zbog ograničenog broja mesta predlažemo da sastanku prisustvuju rukovodeći fizioterapeuti ili predstavnik službe kojeg možete delegirati da nam se u ime kolega fizioterapeuta iz ustanove u kojoj radite, obrati.

Dnevni red sastanka:

  1. Uvodna reč predsednice FAS-a sa osvrtom na učešće FAS-ove delegacije na sastanku o kategorizaciji profesionalnih profila srednjeg medicinskog obrazovanja.
  2. Položaj fizioterapeuta u zdravstvenom i obrazovnom sistemu.
  3. Razno.

Sastanak je zamišljen kao interaktivna radionica u kojoj svako od vas može uzeti reč.

Molimo vas da najkasnije do 20. 05. 2022.god.  potvrdite svoj dolazak, mejlom  na adresu office@fasserbia.com ili na mob.tel: 0691417987.

Troškove organizacije snosi FAS pa za učešće na sastanku nije potrebna kotizacija.

Upišite se za novosti

Loading