Radionica Baby handling

U periodu odojčeta, mogu se pojaviti odstupanja u kvalitetu mišićnog tonusa, a ona mogu dovesti do nepoželjnih oblika kretanja, opistotoničkog izvijanja, zabacivanja i loše kontrole glave, pojačane napetosti mišića ili mlitavosti. Sve to može izazvati zabrinutost roditelja. Pravilnim „rukovanjem“ – handlingom u situacijama svakodnevnog života može se uticati na kvalitet mišićnog tonusa deteta i time doprineti kvalitetnom razvoju detetovog držanja i kretanja, te sprečiti ove nepoželjne pokrete.

OPIS RADIONICE : Pravilno rukovanje podizanje, nošenje, presvlačenje, previjanje, hranjenje, pozicioniranje. Handling ili rukovanje s detetom menja se s obzirom na period razvoja u kom se dete nalazi, te je i radionica osmišljenja tako da prolazimo handling s bebom od 1-3 meseca a zatim i starijim bebama.

Radionica je namenjena fizioterapeutima, radnim terapeutima, medicinskim sestrama i ostalima koji su u neposrednom kontaktu s bebama.

Radionica će se održati 11.5.2019. god od 09-15h. u centru Fiziobalans u Beogradu, ulica Bulevar kralja Aleksandra 34, drugi sprat.

Kotizacija za članove je 80€ a za ostale 100€ u dinarskoj protivvrednosti.

Uplatom avansa u visini od 20% od visine kotizacije potvrđujete rezervaciju svog učešća. Ostatak kotizacije uplatiti naj kasnije do 30.4.2019.godine.

Uplatu možete izvršiti na TR 205-000000256107-07 sa pozivom na br. 01-19

svrha uplate: avans/kotizacija za radionicu Baby handling

Više informacija na office@fasserbia.com ili na tel. 0691417987

RADIONICU VODI: ALMA ĆURTOVIĆ, Bobath instruktor

Upišite se za novosti

Loading