6th BalkanSpa Summit

Poštovane kolege,

Fizioterapeutska asocijacija Srbije se na poziv Udruženja banja Srbije pridružila društvu partnera najvećeg poslovno-srtučnog događaja u regionu koji je posvećen zdravstvenom turizmu i balneologiji, 6. BalkanSpa Summitu.

Samit ima dva pravca razvoja u budućnosti: ili će njegov medicinski segment prerasti u poseban događaj – Balneološki kongres ili će Udruženje banja Srbije, što je verovatnije, jedan od dva dana BalkanSpa Summita posvetiti samo balneologiji. U svakom slučaju, naše dve asocijacije imaće na čemu da sarađuju!

Svoje učešće na samitu je potvrdilo 20 predavača iz Srbije, Slovenije, Turske, Severne Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Rumunije, Grčke i Mađarske. Sva predavanja i prezentacije biće satkani od praktičnih saveta i preporuka, sa primerima dobre prakse. Balneološki segment programa predstaviće dokazano uspešne načine osavremenjavanja tradicionalnih banjskih tretmana. Vodeća tema ovog Samita je ujedno i moto „From Balkan spa tradition to BalkanSpa brand!” Ovaj panel je posvećen balneologiji i vodiće ga naš kolega, g-din Peđa Filipović. Uz potvrdu učešća predsednika Balneološke asocijacije Turske i velikog prijatelja srpskih banja, prof. dr Zekija Karagulea, očekuje se  učešće predstavnika Rehabilitacionih centara iz Banje Koviljače i Merkura iz Vrnjačke Banje.

Za članove Fizioterapeutske asocijacije obezbeđeni su  posebni uslovi učešća i to u vidu iznosa kotizacije, koja će za 15+ učesnika iznositi 100€+PDV u dinarskoj protivvrednosti za uplate do 31.08.2023. U kotizaciju je uključeno: simultano prevođenje srpski – engleski, praćenje svih panela i ručak. Agenda Samita, predavači, paneli i ostali detalji mogu se videti na web stranici www.balkanspasummit.com.

Upišite se za novosti

Loading