FizioInfo online časopis

Dugo očekivano prvo izdanje online časopisa FizioInfo je konačno objavljeno. Zahvaljujemo se kolegama koji su izdvojili vremena da nam pošalju svoje radove i pozivamo sve . . .

Gostovanje u Novosadskim razglednicama

Gostovanje Predsednice FAS-a Nina Lačanski u Novosadskim razglednicama povodom Svetskog dana fizioterapeuta.

Svetski dan fizioterapeuta 2020

Poštovane kolege, u susret Svetskom danu fizioterapeuta, Fizioterapeutska asocijacija Srbije, je u saradnji sa Svetskom fizioterapijom, pripremila prevod materijala za promociju i obeležavanje tog dana . . .

Obraćanje javnosti

Obraćanje javnosti po pitanju rada fizioterapeuta u covid bolnicama

COVID 19 – još jedan izazov za fizioterapeute

Od početka pandemije koronavirusa čuli smo da su u prvim redovima borbe sa ovom bolešću epidemiolozi, infektolozi, pulmolozi, anesteziolozi, medicinske sestre, ali nijednog momenta nismo . . .

„VEŽBE DISANjA I NA RESPIRATORU: Značaj fizikalne terapije u lečenju kovida, pomaže da se poveća saturacija“-novosti

VEŽBE DISANjA I NA RESPIRATORU: Značaj fizikalne terapije u lečenju kovida, pomaže da se poveća saturacija…

Upišite se za novosti

Loading
- Ima snažan antioksidacioni efekat - Povećava snagu pokreta i fizičke sposobnosti - Daje prijatno osvežavajući osećaj pri upotrebi sa efektom hlađenja i opuštanja - Pogodan je za sportsku masažu i relaksaciju - Hidrira, regeneriše i revitalizuje tkiva i organe - Naučno dokazano smanjuje ili zaustavlja upalne  procese koji vode u bolno stanje - Smanjuje posledice upalnog stanja kao što su  otoci i modrice - Ubrzava oporavak posle povreda