Zašto postati član

Postati član FAS-a znači da se pridružujete vrhunskom stručnom telu posvećenom ljudima poput vas, ljudima koji pružaju neke od najboljih tretmana, obrazovanja i usluga u zajednici i u zemlji. Ovde smo da Vam pomognemo da napredujete u karijeri, možda pretvorite san o vođenju sopstvene prakse u stvarnost, ili postignete priznanje vaših vršnjaka da ste lider u svojoj oblasti.

Sa FAS-om nikada niste sami ili izolovani, bez obzira na postavku posla u kojoj se nalazite. Ovde smo da Vama, kao svojim članovima, pružimo savete, da Vam pomognemo da ostvarite svoje ciljeve i rešite probleme na koje budete nailazili koračajući kroz svoju karijeru.

Kao deo FAS-a otvaraju Vam se mnoga vrata koja doprinose Vašem specifičnom polju delovanja i povezuju Vas sa drugim sličnim stručnjacima iz zemlje i inostranstva. Tako ćemo svi zajedno raditi na unapređenju fizioterapije kao profesije.

Biti član FAS-a pružiće Vam pristup velikom broju događaja, kao i razne online resurse i publikacije. U ove beneficije članova uključen je i pristup časopisu posvećenom fizioterapiji.

Ako smatrate da FAS može da Vam pomogne, učlanite se…mi smo tu za Vas.

Upišite se za novosti

Loading